Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kuinka valita Premium Resin Zipper?
- May 09, 2017 -

1. Hartsin vetoketjun raja-arvon valinta: ylä- ja alapuolelta on kiinnitettävä mikrofonin hammas tai kiinnitin mikrofonihammasta, sen on taattava sen tukeva täydellinen.
2. Hartsi vetoketju vetää pään valinnan: Metallinen vetoketju vetää päätä mallinnus enemmän, valmiin tuotteen voi olla pieni ja huolellinen, voi olla myös karkea ja majesteettinen, mutta ei väliä kuinka vetää pää, kaikki haluavat tuntea vetää Pää La Qi on vapaasti, ei vetoketju vetää tai sulkea ilmiö, nyt markkinoilla myyntiin hartsi vetää pää itsestään lukittavilla laitteilla, joten vetämällä vetoketjun täytyy tarkistaa, että lukko kiinnityksen jälkeen Vetoketju liukuu alas.
3. Kangasvyön valinta: Koska metallihartsin vetoketjuhuppu Belt Raw materiaali on polyesterilanka, ommel, ydinviiva ja muut silkkirainan koostumus, sen osat, väri on erilainen, joten samassa vetoketjussa on helppo valmistaa kromaattisia Poikkeama, tällä hetkellä valita kangasvyö, kun värjättyä tasaisesti, ei sameutta, eri kangas tuottaa pehmeä kosketus pää.
4. Mikrofonien hampaiden valinta: metallivahvistimen mikrofoni hammas on myös päällystetty värillisellä tavalla, joten ostamisessa on kiinnitettävä huomiota siihen, onko pinnoituksen värin tasaisuus, ei ole värikynnysilmiötä, vetoketju ylös ja alas on Sileä, vetoketju vetää, on tarkkailla, onko hampaat toistensa purra, epäsymmetrinen vetoketju hampaat varmasti vaikuttaa käytön vetoketjut.